I sakta mak….

Börjar ha de flesta julklappar som ska stickas klara så kanske det blir någon extra för någon som speciellt värmt mitt hjärta i år än!
Är så nöjd med mitt julhäfte. Allt snyggt och prydligt antecknat och naturligtvis färgkodat! 🙂

Annars är det lugnt på julfronten faktiskt. Gubben köpte pepparkakor som vi då klassade till ”en kasa me skit”. Har aldrig ätit något så ruskigt i pepparkaksväg. Hoppas jag snart snubblar över en ask med Nyåkers! De är bara bäst!

Har även hållit mig lugn på glöggfronten men ikväll ska det bli en Blossa! Traditionell eller 2013 är ännu frågan! Och i och med att jag inte ätit något idag blir det risgrynsgröt i ugn till kvällsmat! Uppskattar att man slipper stå och röra om och vakta!!!

Ljusförrådet blev påfyllt på födelsedagen så ljusmys är här nu nästan alla kvällar. Släck lamporna, tänd ett doftljus och du kan inbilla dig att du har nystädat! (Vilket jag iofs har… men inte alla dagar! )

Onsdagen var jag till huvudstaden på utbildning och i samband med lunch blev det ett snabbt besök i Tiger. Där plockades julsakerna upp just då! Inte otroligt att därifrån kommer något hem än! Nu var jag lugn och sansad och nöjde mig med en rulle paketband. Söker ännu det perfekta pappret till julklapparna men det är det ingen brådska med!  Packar helst allt på en gång sen!

Efter utbildningen var jag rätt utmattad så blev mest irriterad då en jultidning anlänt i posten. Men ack vilken fröjd! Inte alls skräp ss Allers julmagasin jag skrev om tidigare! Full av inspiration! Kommer att läsa den flera gånger innan jul och redan nu ska dottern testa receptet på pepparkaksmuffins!

Bild på den fantastiska tidningen:

image

Och kära vän, ta en glögg. Säsongen är så kort!

Om carinaelundstrom

Gift 3-barns mor från södra Finland
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar